top of page

Maak je eigen GIFjes en boost jouw persoonlijke branding

Ben jij wel lekker bezig op Insta, maar wil jij jouw persoonlijke branding een extra boost te geven?

Sociale Zaken is specialist in het maken van GIF'jes, je hebt ze vast wel eens gezien! De meest gebruikte GIF'jes zijn zgn. GIF stickers, bewegende afbeeldingen van een populaire tekst of een leuk bewegende poppetje waarmee je jouw stories op Instagram opleukt.


Maar stel je nou voor dat je jouw eigen GIF'jes hebt? Dan kun je jouw eigen afbeeldingen gebruiken in je stories en ook andere Instagram gebruikers kunnen ze gaan gebruiken.

Sociale Zaken is GIFjes specialist en maakte al honderden GIF'jes voor bedrijven, instellingen, ondernemers, artiesten en tv personalities. Op onze 'GIF’jes Dagen' 🎥 maken we persoonlijke GIFjes in de studio en onze design team maakt van jouw logo een bewegend GIFje of denkt met je mee over slogans en andere creatieve input voor jouw branden GIFjes.


Denk alleen vooraf goed na over welke beweging je gaat doen in jouw GIFjes, het is zonde als je iets maakt wat je uiteindelijk zelf niet veel gebruikt en ook jouw (potentiële) klanten niet gaan gebruiken.

Wij denken vooraf met je mee over jouw GIF’jes, wat is handig voor jezelf om te hebben, wat voor GIF’je past nou bij jou persoonlijk en bij jouw businesss? We helpen je met de juiste zoektermen en hashtags zodat anderen jouw GIF’jes ook kunnen vinden en we helpen je om te zorgen dat jouw GIF’jes online komen.Commentaires


bottom of page