top of page

Maak jij de foto's voor social media gewoon zelf met je telefoon?

Veel bedrijven gebruiken stockmateriaal of zelf gemaakte foto's en video's voor hun social media, wat tot zekere hoogte prima werkt. 

Maar wil je écht opvallen, professionaliteit uitstralen en domineren op social media? Dan is het zeker de moeite waard om profesioneel beeldmateriaal te laten maken.

Wij hebben hier enorm veel ervaring in. Het beeldmateriaal dat wij creëerden was niet alleen terug te zien op social media, maar ook in en op traditionele media.

 

Arjan Kleton werkte 16 jaar als fotograaf, had de grootste (internationale) celebrities voor de camera en weet als geen ander het. juiste beeld te creëeren. voor jouw social media kanalen. Arjan gebruikt zijn ervaring om jouw merk, product of concept nog duidelijker te branden' d.m.v. goede foto's. Wij produceren de fotosessie's en instrueren de fotografen dusdanig zodat ze met de juiste beelden terug komen en je daarmee online kunt domineren.

 

Arjan Kleton werkte als fotograaf o.a. voor Veronica Magazine, Hitkrant, Glossy, Fancy, Hitkrant, Beau Monde, Tros Kompas, RTL4, BNNVARA, Radio 538, , De Telegraaf, TMF, Yorin, Tina, EMI music, CNR Arcade, SkyRadio, Voetbal International, Nieuwe Revu, Televizier, Cardplayer, Pokernews e.v.a.

Socialezaken-gifjes-60.jpg

Fotoshoot

€ 350

• 1 uur fotografie op lokatie
• Creatieve brainstorm vooraf 

• Productionele begeleiding
• Regie tijdens de shoot 

bottom of page